Service is our driving force

 

 

 

Request a quote

How is your horse transported?

Een transport kan door een paard als erg stressvol worden ervaren. Wij doen er dan ook alles aan om dit voor het paard zo comfortabel mogelijk te maken. Ook snappen we dat het voor u als eigenaar erg spannend kan zijn als uw dierbaarste bezit vervoerd wordt.

Uw paard zal worden opgehaald op een afgesproken dag en tijdstip. Bij een langer transport in het buitenland zal de chauffeur u hiervan op de hoogte houden. Bij een transport binnen Nederland zal dit vanuit kantoor gebeuren. Voor veel gestelde vragen omtrent het transport kunt u terecht op de pagina
’Transporttips voor uw paard en veel gestelde vragen‘’.

Tijdens het transport zullen onze chauffeurs zorg dragen voor uw paard. Ze hebben vanuit de cabine altijd zicht op de paarden door ons camerasysteem. Daarnaast is er vanuit kantoor altijd zich op de locatie en de temperatuur in de auto. De chauffeurs stoppen elke 4 uur om de paarden te controleren, water te geven en nieuw hooi aan te bieden.
Bij aflevering zal er door de chauffeurs ook weer contact gezocht worden met het aflever adres om het tijdstip van aflevering door te geven.

Bosch Horse Services | Paardentransporten | Paardentransport