Service is our driving force

 

 

 

Direct offerte aanvragen

Nationaal en internationaal paardentransport

BHS Horses B.V. specialiseert zich in de professionele nationale en internationale logistiek van paarden, stalling en quarantaine. Jaarlijks vervoeren wij 6.200 paarden door Europa, maar ook wereldwijd. Binnen Europa beslaan wij 23 verschillende landen. Tevens beschikt BHS over de mogelijkheid om uw paard Intercontinentaal te transporteren, waarbij alle handling door ons of collega-agenten waarmee we nauw samen werken, wordt verzorgd. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor korte ritten, bijvoorbeeld binnen Nederland en de Benelux.

Als je meer wil weten over onze diensten, kijk dan verder op deze website. Bekijk hier onze bestemmingen, hoe een transport in z’n werk gaat en wat onze geplande transporten zijn.

Paardentransporten | Bosch Horse Services | Team

Onze missie

Veiligheid & Klantgericht

De missie van BHS Horses B.V. is om uw paard veilig te vervoeren en klantgericht te werken. Wij zorgen voor heldere communicatie en een betrouwbaar logistiek proces. Op deze manier ontzorgen wij u als klant in het gehele proces rond het verplaatsen van uw paard.

Voor iedereen

Privé- en combinatietransport

We maken onderscheid in privé en gecombineerd logistiek. Bij privétransport boekt één klant een auto die alleen voor hem of haar paarden rijdt. Bij combinatietransport (ook wel co-loading genoemd) combineren we verschillende paarden van onze route. Wij vervoeren paarden voor iedereen, waarbij alles gericht is op service en veilig transport van uw kostbaarste bezit.