Service is our driving force

 

 

 

Direct offerte aanvragen

Paardentransport, op nationaal en internationaal niveau

Bosch Horse Services (BHS Horses) is een ervaren en specialistisch paardentransportbedrijf met een team van gemotiveerde werknemers zowel op het kantoor als onderweg. Ieder die bij ons werkt heeft op zijn/haar manier ervaring en affiniteit met paarden, van fokker/hengstenhouder tot (recreatief) ruiter. Onze missie is om u geheel te ontzorgen als het gaat om het vervoeren van uw paard(en). Wij weten als geen ander dat een paard niet alleen een financiële waarden heeft maar ook een emotionele waarden. En zullen er dan ook alles aan doen om de veiligheid van uw paard te garanderen en daarbij helder naar u als klant toe te communiceren.
Wij vervoeren jaarlijks zo’n 6000 paarden door heel Europa. Wij kunnen uw paard(en) vervoeren naar: België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Polen, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland en Engeland. Bent u opzoek naar een intercontinentaal transport? Dan helpen wij u ook graag verder in samenwerking met onze collega-agenten.

Bosch Horse Services | Paardentransporten | Paardentransport

Co-loading

Bosch Horse Services (BHS Horses) biedt voor iedereen een passende logistieke oplossing. Wij kunnen zowel privé transporten, gedeelde transport (co-loading) en semi-gedeelde transporten aanbieden. Het grote verschil tussen deze transporten is het aantal klanten wat zich op dit transport kan aanmelden. Zo rijden wij bij een privé transport enkel met uw paarden en bij een gedeeld transport kunnen zich meerdere klanten inschrijven op het transport. Wij hebben om de week vaste gedeelde transporten naar Frankrijk/Spanje/Portugal en Denemarken/Zweden.

Privérit

U kunt er ook voor kiezen om een privérit te boeken. Dit betekent dat uw paard rechtstreeks naar de juiste bestemming wordt gereden en dat we een exacte datum en tijd met u kunnen afspreken. Uiteraard kan dit geboekt worden voor één paard maar ook voor een groep paarden die bijvoorbeeld met een verhuizing mee moeten. Wij stemmen onze diensten graag af op uw specifieke wensen. Ook voor een privétransport geldt: wanneer uw paard opmerkelijke gewoontes heeft tijdens een transport of wanneer wij rekening moeten houden met bijzonderheden, dan vernemen wij dat graag.

 

Kijk op onze Facebookpagina voor onze huidige geplande transporten.