Service is our driving force

 

 

 

Direct offerte aanvragen

Gedeeld transport of privé transport

Een gedeeld transport houd in dat er meerdere paarden op hetzelfde transport worden mee genomen. Dit wordt dan ook wel een verzameltransport of co-loading genoemd. Voor dit transport worden altijd paarden verzameld in het zelfde gebied of land. Er zal door ons een logische route worden gegenereerd zodat uw paard(en) zo kort mogelijk onder weg is/zijn. Tijdens het transport moeten wij als transporteur rekeninghouden met de rij– en rusttijden van de chauffeurs. Dit houd in dat er per chauffeur 9 uur gereden mag worden en daarna minimaal 9 uur gerust moet worden. Tijdens het rusten zullen de paarden gestald worden op een door ons geselecteerde ruststal. Hierdoor kunnen wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw paard ophalen of afleveren. De vooraf aangegeven datum en tijd kan afwijken door bijvoorbeeld files of een paard dat lastig wil laden. Wij zullen u hier altijd van op de hoogte houden.

Wij rijden om de week naar de bestemmingen; Spanje/ Portugal met tussenstops in België en Frankrijk mogelijk en naar Zweden met tussenstops in Noord-Duitsland en Denemarken en eventueel uitbreiding naar Noorwegen en Finland. Ook rijden wij eens per maand naar Italië met tussenstops in Oostenrijk en Zuid-Duitsland. Bij voldoende aanvragen kunnen wij ook een co-loading naar andere landen organiseren.

Bosch Horse Services | Paardentransporten | Paardentransport

Privé- en combinatietransport

Bij een privé transport wordt uw paard direct naar de gewenste locatie gebracht op de door u gewenste datum. Een privé transport is ook mogelijk bij grotere aantallen paarden. Bij een privé transport huurt u de volledige vrachtwagen met chauffeur en is het dus ook mogelijk om overige spullen mee te nemen mits daar ruimte voor is. Deze transporten gebeuren vaak naar concoursen, kliniek bezoeken of wanneer het paard sneller vervoerd moet worden dan bij een gecombineerd transport. Ook bij een Privé transport zal er door ons rekening gehouden moeten worden met de rij -en rusttijden van de chauffeurs. Dit houd in dat er per chauffeur 9 uur gereden mag worden en daarna 9 uur rust gehouden moet worden. Tijdens het rusten zullen de paarden gestald worden op een door ons geselecteerde ruststal.  Echter kunnen wij met een privé transport beter rekening houden met uw wensen. Privé transporten zijn mogelijk naar alle bovengenoemde landen. En hiernaast ook naar: Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Tsjechië, Marokko, Hongarije, Roemenië, Slovenië en Griekenland.

Bosch Horse Services | Paardentransporten | Wagenpark