Service is our driving force

 

 

 

Direct offerte aanvragen

KWPN Online Veulenveilingen

Wij zijn blij met het partnership met KWPN, voor het vervoer van paarden. Wij kunnen u helpen met het transport en/of de exportpapieren van uw nieuwe topper, zowel binnen Nederland, Europa als ook wereldwijd.
Ook zullen wij aanwezig zijn op de hengstenkeuring in Den Bosch.

Bosch Horse Services | Paardentransporten | KWPN

Alle veilingsveulens worden nagekeken door een dierenarts en een KWPN-inspecteur. Deze gegevens zijn op te vragen bij Rianka Hazeleger, 0341-255511, salespromotion@kwpn.nl, zodat u een goede keus kunt maken. Ook kunt u meer informatie over de veulens en de moederlijn bekijken in de KWPN Database. De collectie komt telkens een week voordat de online veiling sluit op de veilingwebsite www.kwpn.auction. Hier vindt u foto’s en een video van ieder veulen. Tijdens de foto- en filmdagen is het mogelijk om een kijkje te komen nemen, zodat u uw favoriet alvast met eigen ogen kunt bekijken. De foto- en videodagen van dit jaar zijn:

  • Woensdag 17 juli, Ermelo
  • Vrijdag 9 augustus, Ermelo
  • Vrijdag 23 augustus, Noord-Nederland in Boijl
  • Vrijdag 30 augustus, Zuid-Nederland in Erp
  • Woensdag 11 september, Ermelo

Om een bod uit te kunnen brengen op uw favoriete veulen(s) moet u zich eerst registreren (gratis) op onze veilingwebsite. Als uw account geactiveerd is, kunt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op deze veilingwebsite en online bieden op een veulen. Wordt u in de tussentijd overboden, dan ontvangt u hiervan een melding. Ook telefonisch bieden behoort tot de mogelijkheden. Heeft u vragen over uw account, het registreren, inloggen of (telefonisch) bieden neem dan contact met ons op via: Rianka Hazeleger, 0341-255511, salespromotion@kwpn.nl Data KWPN Online Veulenveilingen 2019.

Data KWPN Online Veulenveilingen 2019:
Veiling 1 Vrijdag 9 augustus t/m maandag 12 augustus 20.00 uur
Veiling 2 Vrijdag 23 augustus t/m maandag 26 augustus 20.00 uur
Veiling 3 Vrijdag 6 september t/m maandag 9 september 20.00 uur
Veiling 4 Vrijdag 20 september t/m maandag 23 september 20.00 uur
Veiling 5 Vrijdag 4 oktober t/m maandag 7 oktober, 20.00 uur

Bekijk hier de promo.