Service is our driving force

 

 

 

Direct offerte aanvragen

Aanvragen van keuringen door BHS Horses B.V.

Als aanvullende dienst kunnen wij voor zowel particulieren als bedrijven deze keuringen aanvragen bij de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit). Voor export van paarden binnen Europa en daarbuiten is het noodzakelijk een exportkeuring te laten uitvoeren. Hierbij controleert de keuringsarts onder andere de identiteit van het paard en of het dier fit genoeg is om vervoerd te worden. De aanvraag van deze keuringen is een gecompliceerde handeling geworden. Deze is voor velen bijna onmogelijk ten uitvoer te brengen.

Ook voor paarden die buiten de EU geëxporteerd worden, gelden ingewikkelde procedures. De regelgeving voor de verschillende bestemmingslanden kunnen behoorlijk uiteen lopen. BHS kan u helpen met de exportpapieren voor een groot aantal landen.

Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het contact– of offerteformulier of via info@horsetransport.eu

Wilt u meer van ons zien? Dan kunt u hier onze commercial kijken die sinds december 2018 op Horse&Country TV wordt uitgezonden!

Bosch Horse Services | Paardentransporten | Papieren